ژئواینفو: اطلاعات موضوعی علوم ژئوماتیک

اطلاعات موضوعی و خبرهای مفید و مهم در مورد شاخه های مختلف علوم ژئوماتیک که معمولا به طور پراکنده وجود دارد.( رستمی و فاطمی)

ژئواینفو: اطلاعات موضوعی علوم ژئوماتیک

اطلاعات موضوعی و خبرهای مفید و مهم در مورد شاخه های مختلف علوم ژئوماتیک که معمولا به طور پراکنده وجود دارد.( رستمی و فاطمی)

آمار پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی نقشه برداری

در اواسط دهه ۷۰ دانشگاه های تهران، خواجه نصیر، اصفهان و تبریز تنها دانشگاه های دولتی بودند که در مقطع کارشناسی رشته نقشه برداری حدود 120 دانشجو می پذیرفتند ( که به همین تعداد هم دانشگاه آزاد وجود داشت). اما اکنون پس از گذشت ۱۸ سال از آن موقع، تعداد دانشگاه های دولتی در این رشته به 14 دانشگاه و حدود 500 دانشجو می رسد. علاوه بر این ۳ دانشگاه پیام نور با تعداد 120 دانشجو  و ۱۰ دانشگاه غیر انتفاعی در حدود 600 دانشجوی دیگر در سال پذیرش دارند. نکته جالب توجه این است که امسال هم چند دانشگاه غیر انتفاعی دیگر در شهرهایی اضافه شده اند که قبلا در همان شهر دانشگاه غیر انتفاعی برای پذیرش رشته نقشه برداری وجود داشت. 

اگر چه این تعداد زیاد با پدیده کم شدن دانشجو  و افزایش موسسات آموزش عالی باعث شده تا دانشگاه های غیر انتفاعی و دانشگاه آزاد نتوانند ظرفیت های تعیین شده را پر نمایند اما در نهایت رقابت برای مقاطع تحصیلات تکمیلی بیشتر می گردد. 

مشکل دیگر در این زمینه کمبود اساتید با تجربه نقشه برداری در بعضی شهر هاست که باعث شده تا موسسات غیر انتفاعی مجبور شوند از مدرسین غیر نقشه برداری یا غیر متخصص و حتی در مقاطع پایین تر استفاده نمایند. به امید روزی که یک نهاد مسئول نسبت به ساماندهی رشته ها بر اساس نیازهای منطقه ای و کشوری اقدام به پذیرش دانشجو در دانشگاه ها نمایند.

فراخوان طرح های پژوهشی تا 20 مهرماه

سازمان نقشه برداری کشور در فراخوان جدید با فرم های جدید اقدام به بررسی طرح های پژوهشی در زمینه کلیه گرایش های نقشه برداری نموده است. علاقه مندان می توانند برای اطلاعات کامل تر به نشانی زیر مراجعه نمایند:

         1)  به دلیل تغییر پرسشنامه‌های قبلی ارائه طرحهای پژوهشی پیشنهادی، ضروری است فقط از پرسشنامه های مندرج در این قسمت استفاده نمایید.  

2)      تکمیل تمامی فیلدهای پرسشنامه طرح پژوهشی پیشنهادی ضروری است.

3)      پرسشنامه تکمیل شده حتما باید در فرمت DOC یا DOCX ارسال شود.

4)      ورودی‌ها، روش اجرایی و خروج‌های طرح پژوهشی پیشنهادی باید به وضوح در پرسشنامه قید شده باشند.

5)      در مورد طرح پژوهشی پیشنهادی تالیف کتاب، ارسال فهرست مطالب کتاب و نیز یک فصل اماده شده در قالب فرمت PDF الزامی است.

6)      فرآیند ارسال طرح‌های پژوهشی پیشنهادی با صدور کد پیگیری به اتمام می‌رسد. جهت هرگونه تغییر در اطلاعات ارسالی مرتبط با طرح پیشنهادی با ایمیل research@ncc.org.ir مکاتبه یا با شماره تلفن (2453) 7-66071001، گروه پژوهش و توسعه، تماس حاصل فرمایید.

دانلود کتاب سنجش از دور حرارتی


از لینک زیر می توانید یک کتاب به زبان انگلیسی درباره سنجش از دور حرارتی دانلود کنید


http://www.mediafire.com/download/qhjzd0cyv11yfqx/Thermal+Infrared+Remote+Sensing.rar




کتاب جالب و مناسبی است.

سیاره زهره در نزدیک ترین فاصله با خورشید

ساعت 23:42 فردا جمعه ۱۴ شهریور 1393 برابر با 5 سپتامبر 2014 سیاره زهره به حضیض مداری خود و به نزدیکترین فاصله با خورشید می رشد. این فاصله برابر با 0.78 واحد نجومی یا معادل 107.48 میلیون کیلومتر می باشد. اگر چه به نظر می رسد این فاصله کم باعث می شود تا زهره درخشنده تر دیده شود اما به خاطر اینکه در این زمان با زمین 249 میلیون کیلومتر فاصله دارد، درخشندگی آن تنها به قدر 3.9- خواهد رسید. این روز ها زهره حدود یک ساعت قبل از طلوع خورشید طلوع می کند و پایین تر از سیاره مشتری قابل مشاهده است:

در تصویر زیر مسیر این سیاره زیبا را با اهله های آن از ۱۵ ژانوٓه در سمت راست تصویر تا اول ژولای در سمت چپ تصویر مشاهده می کنید: